sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Iloista pääsiäistä Japanista!


Viime viikolla kiertelin Joshibin kampuksen vieressä olevassa suuressa Sagamiharan puistossa, Sagamiharakouenissa. Puistossa on paljon nähtävää, esimerkiksi pieni jonkin sortin eläintarha, näköalatorni, josta on mahtavat maisemat Sagamiharaan, suuri kasvihuone, lasten leikkipaikka ja mukavia levähdyskohtia, kuten pikkuinen kahvila, joissa istuskella ja rentoutua. Sagamiharan puisto onkin yksi upeimmista puistoissa tässä kaupungissa.


Joka kerta, kun minulla on ollut ennen koululle menoa hieman ylimääräistä aikaa, olen käveleskellyt ympäri puistoa ihastuksissani. Voin vain kuvitella, miltä puistossa näyttää kesällä, kun ruoho alkaa olla vihreämpää ja lehtipuiden hiirenkorvat puhkeavat suuriksi, vihreiksi lehvästöiksi.

Näin keväällä puistossa kukkivat keväiset kukat. Tulppaanit, narsissit ja orvokit on istutettu upeisiin kukkapenkkeihin, joita voisi tuijotella ja valokuvilla vaikka kuinka.


Näiden ihanien narsissien ja värikkäiden tulppaanien myötä toivottelen kaikille kaunista pääsiäisen aikaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iloista Pääsiäistä sinne Jaappaniin.
Täällä nyt aurinkoista, mutta vain +4C.
Johan siellä ihan kesältä näyttää kun noin paljon kukkia!
Joko kirsikat ovat kukkimisensa kukkineet?

t. äiti

maiju kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä Liisa :)!

Anonyymi kirjoitti...

Siellä näyttää kyllä todella kesäiseltä.Ja se puisto on varmaan ihastuttava, ainakin näin kuvien perusteella.Oikein aurinkoista pääsiäistä sinulle sinne Japaniin! t.Paija+perhe