keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Kuinka otaku tehdään onnelliseksi

Joulukuun 17. päivä on lähellä. Tuona kauan odotettuna torstaina julkaistaan Japanissa vihdoin Final Fantasy sarjan uusin peli, Final Fantasy XIII Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle.


Ehkä, jotta sarjan suurimmat fanit jaksaisivat jonottaa julkaisupäivän aamuna pelilaatikkoaan elektroniikka- ja peliliikkeissä pirteinä, toi Santory yhdessä Square Enixin kanssa markkinoille jokaisen peliotakun eliksiirin, "Final Fantasy XIII Elixir" -juoman. No se - tai pikemminkin ne - oli pakko tietenkin käydä heti ostamassa, sillä kuten arvata saattaa, suurin osa Japanissa myytävistä oheistuotteista eivät koskaan saavuta Euroopan tai Amerikan pelaajien rivejä, joten ainutkertainen mahdollisuus oli käytettävä hyväksi. Marssin lähimpään konbiniin ja 800 yeniä köyhempänä tulin kaupasta ulos neljän eliksiiritölkin ja voitonriemuisen virneen kanssa.


Olin kuvitellut, että kyseistä juomaa ei olisi myynnissä yleisesti, vaan että vain harvat ja sitkeimmät fanit saisivat tölkkinsä jostain Square Enixin salaisesta kokoontumisesta. Mutta että 7-11:issäkin!

Tölkit ovat tavattoman hienoja, ja pelkän pakkausen takiahan minä ne tietenkin ostin, vaikka ei maussakaan mitään valittamista ollut. Peruslimsaa sitruunaisella perusmaulla, johon on lisätty vivahdus rypälettä ja kirsikkaa. Eliksiiri ei tietenkään olisi eliksiiri ilman, että siinä olisi mukana myös kofeiinia ja lisättyjä vitamiineja tuomassa ekstraenergiaa.


Helmiäisenhohtoista tölkkiä koristaa Final Fantasyn logon lisäksi eri FFXIII:n hahmot, jotka on painettu alumiiniin kyllä sellaisella tarkkuudella, että ihan ihmetyttää, miten noin kaunista jälkeä voi juomatölkkiin saada aikaan.

Nyt sitten odottelemaan pelin julkaisua ja ensimmäisten japanilaisten pelaajien (joita taatusti löytyy luokkatovereideni joukosta) kokemuksia pelistä. Itse elättelen kovasti toiveita, että siskoni Leena ja Jason innostuvat hankkimaan kyseisen pelin, kun se julkaistaan maaliskuussa Euroopassa, niin minäkin pääsen siivellä sitä kokeilemaan. ;)

Sitä odotellessa voi juoda Elixiriä ja katsella silmiä hivelevää traileria.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja kukahan rahtaa nuo purkit Suomeen? ;) En kai minä?
terveisin "tiedät kyllä kuka"

Eero kirjoitti...

Kiinnitin muuten äsken itse kassan piippaillessa huomiota että tuotteen nimi on Final Fantasy XIII Elixir Ver 1! Silmät auki siis, ties mitä herkkumakuja sieltä vielä puskee lähiviikkoina tarjolle, saat hyvän syyn ostaa ne puuttuvat 3 hahmoakin ^_^.

Riisa kirjoitti...

Äiti, täysinä niitä tuskin voi Suomeen kuljettaa, joten tuskin tyhjät alumiinipurkit kauheasti painaa matkalaukussa. ;)

Eero, hmm.. mun purkissa ei lue mitään sellaista. O_O Vai lukiko se jossain promolapussa? Sevenelevenissä oli tarjolla vain nuo neljä tyyppiä, joten odottelen milloin Lightning ja muut kumppanit tulee hyllyyn! ^^

Eero kirjoitti...

Siis se luki niinku välähdyksinä kassalla samalla ku setä piippas tuotteet rekisteriin.

Mun 7-11:ssäpä oli Lightning ja Snowko se komea skandinaavinen mies on ja vielä lisäks joku vihaisen näköinen miekkonen (pahis?), luulen et sun huudeil asuu vaan enemmä otakuja jotka on käyny hamstraamassa ^_^.

Leena kirjoitti...

Eiköhän se tuu hommattua :)

Riisa kirjoitti...

Leena, varokaa vaan, vietän pian enemmän aikaa teidän sohvalla kuin oikeasti haluatte. ;)

Taarne kirjoitti...

Sivubisneksenä FF-nörttilimujen vienti Suomeen, jookos? :D ..Jossa ne tietenkin säilytetään avaamattomina. Ja satojen vuosien päästä joku löytää ne jostakin hämyisestä kellarinnurkasta, ja myy ne eteenpäin miljoonilla xD

Ihan törkeän makeita!

Riisa kirjoitti...

Taarne, joo, mä oon ihan epätoivoinen kun tajusin, että noita limuja on myynnissä 16 erilaisessa tölkissä ja jotenkin mun logiikka vaan sotii sitä ajatusta vastaan, että haluaisin omistaa ne kaikki. ;) Olen toistaiseksi tyytynyt 7 purkkiin. ;D (Äiti, älä siellä nyt hypi seinille ;) ).

Ja mikä parasta! 22.12 tulevat myyntiin minikokoisilla FIGUUREILLA varustetut Elixiirit. Täytynee jättää muutama purkki siis myös siihen ajankohtaan ostettavaksi. Ainakin chocobo-tölkki on saatava, jos sen jostain onnistun löytämään. :D

Eero kirjoitti...

http://www.joystiq.com/2009/12/11/final-fantasy-xiii-soundtrack-site-launches-with-samples-from-ga/

<- Lisää pökköä pesään! ;)

Mut.. ku jos ton ostais, siitä oikeesti tajuiski jotain, toisinku pelistä - tuntuis jotenkin niin väärältä olla käyttämättä mahdollisuus vaan kävellä kauppaan ja ostaa FF-soundtrack! ^_^

Anonyymi kirjoitti...

Ostin tänään uuden matkalaukun ihan sun tölkkejäs varten ;)
Nehän voi kätevästi litistää, joten eivät vie paljon tilaa :D

t. äiti