maanantai 11. heinäkuuta 2011

Riisa no Nipponin virallinen Spotify-lista

Olen keräillyt pikkuhiljaa Spotifyssa listallisen palvelusta löytyviä japanilaisia kappaleita tai muuten jollain tavoin Japaniin liittyviä bändejä. Lista kasvaa toki edelleen, mutta sisältää jo nyt muutaman tovin kuunneltavaa. Olen yrittänyt karsia listalta pois mielestäni laadullisesti huonot biisit, mutta pyrkinyt pitämään listan monipuolisena. Niinpä genrejä on ihan laidasta laitaan visual keistä japan poppiin ja rockiin, anime-tunnareihin, klassiseen musiikkiin, pelimusiikkiin, raskaanpaan settiin ja japanilaiseen kansanmusiikkiin. Enkaa ei taida oikein löytyä. Vielä. ;)


Kuvassa tokiolaisbändi Platonin vokalisti-kitaristi Higashi-san.

Ansaitsisiko jokin Spotifysta löytyvä, mutta vielä listalta uupuva biisi päästä listalle? Mikä on tämän hetkisistä kappaleista suosikkisi?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva juttu tuo soittolista, hauska käydä kuuntelemassa mitä se Liisa on Japanissa kuunnellu tai muuten tunnelmoinut! :) Yoshidan veljeksistä tykkään itse kovasti. Vähän yllätti ettei Spitz'iä ole listalla ;)
http://open.spotify.com/artist/5kjGRHClVacSyllOUqU1S0
Omilla listoilla on myös Base Ball Bear ja ainoa enka mitä olen kuunnellut enemmän kuin kerran on Ikue Asazaki :'D
http://open.spotify.com/artist/0eQ97WxHfIWpkbo1AlO99H

Sami kirjoitti...

Olipa ilahduttava lista. En ollut huomannutkaan, että spottarista löytyy Hideäkin! Yksi muista suosikeista on Fujifabric: http://open.spotify.com/artist/2QgdUzpKFNxey5IuwvsGBL

Ja löytyypä Spotifysta enkalaulajistakin ainakin Hibari Misora: http://open.spotify.com/artist/1m5pMY5blqJwdxJ7vqQtuN

Riisa kirjoitti...

Jiiiiii, kiitos! En ollut tajunnut, että Spitziä löytyy Spotifysta! Ihanaa, lisäsin listalle heti. :)

Sami, hauska jos pidit. Pitääpä tutustua myös Fujifabriciin. :) Kiitos vinkistä, ja ehkä tuota enkaakin pitää vähän kokeilla. ;)