torstai 18. syyskuuta 2008

Enneuni?!

En ole pitkään aikaan nähnyt Joshibiin liittyviä unia, mutta viimeyönä sain unessa kaksi sähköpostia. Sähköpostin otsikkorivillä luki hiraganalla Joshibi. Toisessa e-mailissa kerrottiin, että minut oltiin hyväksytty vaihto-oppilaaksi, ja toinen sähköposti taas valisti käytännönasioita ja antoi ohjeistusta vaihdon varalle. Mietin unessa, että ehkä ilmoitan sisarelleni, äidilleni ja lähimmille ystävilleni asiasta vasta aamulla, koska oli jo niin myöhä.

Aamulla kun heräsin, mietin, olinko oikeasti eilen illalla saanut moiset sähköpostit, vai oliko kaikki vain unta. Pohdittuani asiaa hieman kauemmin, tajusin, että eiväthän ne edes vaikuttaneet oikeilta e-maileilta, koska miksi kukaan olisi kirjoittanut esimerkiksi Joshibin nimen hiraganalla, eli tavumerkeillä, eikä romajilla, niin kuin olisi loogista tässä tapauksessa. Jopa kanjit olisivat loogisempi vaihtoehto. Harmittelin, ja samalla leikittelin ajatuksella, että olisipa huvittavaa, jos nyt huomaisin, että olinkin yöllä oikesti saanut sähköpostia Joshibista.

Koulun jälkeen istahdin koneelle aloittaakseni harjoitustehtävien teon ja avasin ensimmäisenä sähköpostiohjelman. Kyllä siinä sydän jyskähti kurkkuun ja kovaa, kun huomasin, että olin saanut kaksi sähköpostia, jotka oli otsikoitu "Joshibi exchange students 2009". Hiraganaa ei sentään oltu käytetty. ;) Mailit olivat tulleet koulumme kv-henkilöltä, joka ilmoitti, että minut ja toinen koulustamme vaihtoon hakenut oltiin hyväksytty vaihto-oppilaiksi Joshibiin! Kv-henkilö oli vahingossa lähettänyt saman mailin kahteen otteeseen. Mikä sattuma! Melkein liiankin osuva... :O

Vihdoinkin varmuus puolen vuoden tuskastuttavan odotuksen jälkeen, vihdoinkin tästä alkaa tulla totista totta:
Minä lähden Japaniin!!

3 kommenttia:

Akaki kirjoitti...

Onnea! (°3°)/

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Blogiasi on mukava lukea, toivottavasti jaksat blogata vielä Japanistakin :)

Riisa kirjoitti...

Kiitos kiitos kommentoineille. :) Ja toki minä Japanista blogailen, siellä ehkä on sitten jotain vähän mielenkiintoisempaa kirjoittelun aihettakin, kuin pelkkä paperisota. :)