sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Shokudoun sapuskat 2.

Toisena sapuskana vuorossa on ruokalaji, jota en ollut koskaan nähnyt tarjolla Joshibin ruokalassa, enkä kyllä missään muuallankaan maailman kolkassa. Annos kuulosti nimensä perusteella niin kummalliselta, että vaikka en mikään makkaran ystävä olekaan, sitä oli pakko kokeilla.

チーズソーセージフライ - Friteerattua juustomakkaraa


Kun lueskelin ruokalan ulkopuolella olevaa viikon ruokalistaa, mietin ihmeissäni, että miltä friteerattu makkara voi näyttää. Miksi makkara pitää friteerata? Eikö siinä ole rasvaa ja makua valmiiksi jo muutenkin, etenkin jos se on vielä juustomakkara?!

Mutta, loppujen lopuksi tämä varmaankin viimeiseksi friteeratuksi makkara -ateriakseni jäävä annos (koska en tiedä mistä muualta tälläistä ruokaa muka saa, ja itse en ala kyllä makkaroita friteeraamaan :D ) oli ihan maukasta ruokaa. Kaloreitakin oli koko setissä salaatteineen ja misokeittoineen lähemmäs 800kcal, joka kuulostaa melkein puolelta päivän tarpeesta. Tulipahan maha täyteen.

Ruokalassamme on joka päivä tarjolla tietyt ruokavaihtoehdot, joiden lisäksi löytyy päivittäin vaihtuva A- ja B-lounassetti, joka sisältää salaatin, misokeiton, kupillisen riisiä, sekä varsinaisen aterian. Tämä kyseinen friteerattu juustomakkara oli juurikin tälläinen vaihtuva lounas. Usein A- ja B-lounaskin toistavat itseään tietyn syklin jälkeen, mutta tätä ihmeellistä makkaralounasta en kyllä ole ainakaan aiemmin sattunut bongaamaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näitä lisää:D

Riisa kirjoitti...

Heh, tulossa on. :)