tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kaipaan, kaipaan..

Juuri silloin kun työt hetkeksi helpottavat ja ehtii taas ajatella, huomaan, että elämässäni on juuri nyt kaikki, mutta silti rinnassa on pienen pieni kolo, joka huutaa tyhjyyttään. Kaipaan niin kovasti takaisin Japaniin. Kaipaan Japanin tuoksua, ihmisvilinää, sinisessä horisontissa siintäviä vuoria, koulun kellon soittoa, kaskaiden siritystä, ystävieni hymyjä, juna-asemien tunnelmaa, suussa sulavaa sushia, hiuksissa tuntuvaa taifuunin tuulta ja jalkojen alla vierivää Fujin tuhkaa.

Jos haluatte eläytyä tunnelmiini, voitta katsoa seuraavan HD-laatuisen, tavattoman kauniin valokuvasarjasta koostetun 'Time lapse' -videon, jota katsellessa saan nostalgian puuskasta itse melkein kyyneleet silmiini.

Japani sellaisena, kuin minä sen muistan:

3 kommenttia:

Hiro Kubo kirjoitti...

it's currently very hot summer in Japan, the last 3 weeks over 35°C every day.... あついです

one day Joshibi should accept some foreign lecturers like Lisää san as a sensei, so you get paid and stay, but it's very hard to get a permanent job at Joshibi.

I hope you will find some success to get back to Japan, ガンバッテネ^^

Anonyymi kirjoitti...

Ihana video! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen lueskellut blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti jo reilun vuoden ajan, mutta vasta nyt muistin kommentoida kirjoituksiasi. Löysin Japani-aiheisen blogisi itse asiassa Googlen kautta, kun etsin tietoa matkaani varten loppusyksystä 2009. Olin Japanissa vain kolmisen viikkoa viime joulun tienoilla, mutta pystyn täysin samastumaan mainitsemaasi kaipaukseen! Vähintään kerran päivässä olen huomannut ikävöiväni Tokion metroja, ihania piirrettyjä, ruokaa(!), ihmisiä, maaseutua, infrastruktuuria... no, tuota listaa voi varmasti jatkaa loputtomiin.

Itse olin liikkellä mieheni sekä 1- ja 2-vuotiaiden lastemme kanssa ja ehdimme tutustua vain Tokioon, Nagoyaan ja Tsuhun. Seuraavalla keikalla otamme reilipassin ja valloitamme taas palasen lisää Japania. Kiitos kivasta blogista, toivottavasti pääset palaamaan Japaniin - vaikka edes hetkeksi. :)