keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kyselyyn vastaavien kesken arvottava palkinto

Tähänastisen elämäni kiireisimmän kevään ansiosta saan raotettua kyselyyn vastaavien kesken arvottavan pienen Japani-aiheisen palkinnon ympärillä häilynyttä salaisuuden verhoa vasta nyt. ;)

Heti alkuun haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ovat jo ehtineet antaa hetken ajastaan kyselyn parissa. Vastaajien määrä on ylittänyt kaikki odotukseni, ja pian pääsenkin analysoimaan vastausdataa opinnäytetyötäni varten. Analyysiä Japanin herättämistä mielikuvista on luvassa myös täällä blogissa myöhemmin keväällä.

Ne, jotka kyselyyn eivät vielä ole vastanneet, ehtivät vielä hyvin, sillä aikaa on tämän kuun loppuun saakka. Tarkempia tietoja kyselystä voi lukea aiemmasta blogipostauksestani, ja arvontaan voi osallistua vastaamalla kyselyyn siis täällä: www.tinyurl.com/riisanonippon .

Ja sitten siihen palkintoon. Arpaonnettaren suosikille lähtee postin mukana pieni, matkojeni varrelta Japanista keräämäni kokoelmapaketti kaikenlaista pientä hauskaa.

Suloisia eläinaiheisia tarroja.


Candy Candy -soodakarkkeja ja Sanrion My Melody -nenäliina.


Mainio silmälasien tai vaikkapa kännykän tai kameran näytön puhdistukseen sopiva söpö Norsu-kännykkäkoru, jonka toinen puoli on pehmeää mikrokuitua, sekä piskuinen ja söpö Hello Kitty -kännykkäkoru kulkusella.


Kokoelma erilaisia origamipapereita, jotka ovat käteviä paitsi paperintaittelussa, myös kaikenlaisessa muussa askartelussa. (Huomautettakoon, että origami-pakkauksesta voi puuttua pari paperia pakkauksessa ilmoitetusta täydestä lukumäärästä, sillä testailin pakkausten taitto-ohjeita joskus käytännössä, kun nuo ostin, enkä muista mistä pakkauksesta olen muutaman paperin ottanut. Pahoittelen tätä. Muuten kaikki tuotteet ovat kyllä uusia ja käyttämättömiä. :'D )


Hauska ruoka-aiheinen pyyhekumisetti, klaanisymbolilla koristeltu kolikkopussukka sekä geisha-aiheiset syömäpuikot.


Pakettiin kuuluu siis lajitelma origamipapereita, tarroja, kaksi kännykkäkorua, kolikkopussukka, syömäpuikot, Candy Candy -karkkeja, pyyhekumipakkaus sekä Sanrion My Melody -pupuaiheinen ハンケチ, eli pieni kankainen nenäliina esimerkiksi käsien kuivaukseen (kokonsa ansiosta erittäin kätevä Japanin matkaajalle). Palkinto on kenties hieman tyttömäinen ainakin muutamien tavaroiden osalta, mutta toisaalta mikäli voittaja sattuu olemaan joku lukijakuntani miespuolisista edustajista, kenties hän saa palkinnon tavaroiden joukosta oivan lahjan vaikkapa kummitytölle, pikkusiskolle tai tyttöystävälle? ^_^''

Vastausaika kyselyyn päättyy 31.3. ja arvonta suoritetaan siis 1.4., jolloin ilmoitan voittajalle tämän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ilmoitan tuolloin arvonnan päättymisestä myös täällä blogissa. Onnea arvontaan! ^_^

//EDIT 1.4. Kyselyyn vastaaminen on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Arvonnan voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse! //

Ei kommentteja: