keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Arvonta on suoritettu, mutta uutta arvontaa pukkaa!

Riisa no Nipponin kirjajulkkari-arvonta on viimein tullut päätökseensä.
Arvonta on suoritettu ja olen ottanut juuri yhteyttä onnellisiin (?) voittajiin!

Messulippujen arvonnassa onni suosi seuraavia:
Tomomi, Carita, Pete, Saana88 ja Nina.
Nina, en saa sinuun yhteyttä, koska viestissäsi ei ole sähköpostia, joten laitatko sähköpostiosoitteesi viimeistään 20.10. tähän postaukseen samalla googleprofiililla (yllä linkki), jolla olet lähettänyt myös voittajakommenttisi, niin voin ottaa yhteyttä lähettääkseni sinulle messulipun. Mikäli en saa sinuun yhteyttä ajoissa, lippu arvotaan uudestaan.

Ja sitten siihen pääpalkintoon. Perustelut olivat todella hyviä ja joukossa on selvästi monta sellaista, jolle kirjasta varmasti olisi iloa ja hyötyä. Valitettavasti voittajia on kuitenkin tässä kisassa vain yksi, ja tälläkertaa kirjapalkinnon voittajaksi valitsin lopulta Paken pitkän ja perusteellistakin perusteellisemman perustelun:

Hei~

Törmäsin tässä vasta viime viikolla tähän sinun blogiisi ja luinkin sen sitten melkein samalta istumalta kokonaan läpi :'D Palasin tänne nyt uudestaan etsimään tuon kirjasi tarkkaa nimeä että voin metsästää sen käsiini kirjakaupasta, ja samalla löysin tämän kilpailun - enkä voi olla osallistumatta!

Olen lähdössä Japaniin vaihtoon jo ihan parin vuoden sisällä, kunhan ensin saan suoritettua Japanin kielen ja kulttuurin sivuaineopintoni yliopistossani: tarkoituksena olisi saada kielitaito sellaiselle tasolle, että pystyisin osallistumaan myös muutamille oman pääaineeni kursseille. Vaikka vaihtoon lähteminen on ollut selvillä jo jonkun aikaa ja olen opiskellut japania jo pari vuotta, kaihertaa silti sisimmässäni tietty epävarmuus: mitä kaikkea minun pitäisi tietää, miten minun tulisi valmistautua? Juuri tämä epätietoisuus ajoi minut etsimään muiden vaihtareiden kokemuksia netistä ja tutustutti minut sinunkin blogiisi. Olen varma, että kirjasi toisi (blogisi tavoin) vastauksia moniin kysymyksiini vaihto-oppilasvuodesta Japanissa, etenkin niihin pieniin käytännön asioihin joihin muualta ei vastauksia oikein löydy! Vaihtokokemuksiesi ja niiden pienten tärkeiden yksityiskohtien lisäksi odotan erityisen innolla myös kuvitustasi, joka varmasti pääsee oikeuksiinsa painetussa muodossa.

Kirjasi tulisi siis kovaan tarpeeseen, ja voin vakuuttaa että se saisi hyvän kodin tällaisen kirjoja rakastavan ja niitä hellästi puhki lukevan 20-vuotiaan yliopisto-opiskelijattaren luota~ Kirjan voittaminen tässä kilpailussa säästäisi myös muutaman kympin lisää vaihtokassaani :'D Toivottavasti onni suosisi siis kerrankin~

Onneksi olkoon vielä kirjan julkaisusta, se on hieno saavutus! Itse asiassa minulla oli jo hieman samansuuntaista ajatusta käynyt mielessä tuota vaihto-oppilasvuottani miettiessä, ja olisi myös ihan siitä syystä mahtavaa päästä tutustumaan tuohon sinun kirjaasi~ Tieto siitä että en ole ainoa joka aikoo yrittää dokumentoida vaihto-oppilasvuotensa mahdollisimman tarkkaan (kenties jopa painettuun muotoon) inspiroi minua valtavasti!

- Pake
Koska vastauksia tuli kuitenkin niin ihanan runsaasti, ja joukossa oli paljon teitä, joille mielelläni palkinnon luovuttaisin, päätin, että arvotaanpas vielä pika-arvontana kolme lisälippua Helsingin kirjamessuille kaikkien Riisa no Nipponin Facebook-sivun tykkääjien kesken. Lisäksi kaikki edelliseen kirja-kisaan osallistuneet ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan huomenna 20.10. klo 21.

Eli ei kun Riisa no Nipponin Facebook-sivulle!

Huom, mikäli et ole Facebookissa, voit osallistua kisaan lähettämällä nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi varustetun viestin 20.10. klo 21 mennessä osoitteeseen riisa.ni (ät) gmail.com, niin olet mukana arvonnassa.

Ei kommentteja: