maanantai 25. maaliskuuta 2013

Riisa no Nippon muuttaa uuteen kotiin

Minna-san,

on tullut aika tehdä pieni muutos, joka vaatii teiltä lukijoilta lähinnä uuden urlin opettelua. ( Ja sekin on helpompi kuin nykyinen. ;]  ) Olen nimittäin päättänyt alkaa päivittää Riisa no Nipponin blogisisältöjä tästä lähtien ahkerammin päivittyvän blogini Riisa.netin alle.


Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että kaikki uudet Japani-aiheiset postaukseni sekä paljon muuta luettavaa löytyvät nyt osoitteesta Riisa.net. Blogini alta löytyy kaikenlaista sisältöä ylipäätään minua kiinnostavista asioista: matkailusta, ruoasta, sisustuksesta, designista, puutarhanhoidosta, käsitöistä, valokuvaamisesta... ja nyt myös Japanista. Uusimmat reissusuunnitelmani päivitin sinne eilen, käykäähän lukemassa, mitä blogissa on luvassa mm. huhtikuun Kansain matkani jälkeen!

Olen pitkään pohtinut, että on vähän typerää jaoitella kirjoituksiani kahden eri blogin kesken, kun molemmat blogini kuitenkin pääasiassa käsittelevät samaa asiaa: omaa elämääni. Toisinaan esimerkiksi Riisa.netin ruoka-osion japanilaiset reseptit tai obentout eli eväslaatikot olisivat aivan yhtä hyvin voineet olla myös täällä Riisa no Nipponissa – ja toisaalta taas täällä olleet matkailupostaukseni olisivat ihan hyvin sopineet myös Riisa.netin matkailu-osion alle. Niinpä tuntuu luonnolliselta koota nyt vihdoin kaikki yhteen paikkaan. Ja jos ja toivottavasti kun jossain vaiheessa muutan työskentelemään Japaniin, ovat elämäni kiintopisteitä yhä ne samat asiat, joita Riisa.netissä käsittelen nytkin. Ne eivät häviä, vaikka maa muuttuisi. Niinpä blogi palvelee myös mahdollisia tulevaisuuden tarpeita.  Koska Riisa.netin Wordpress-pohjaisen blogin työkalut ovat monessa suhteessa huomattavasti kätevämmät kuin täällä bloggerissa, voit lukijana valita kategorioista seurattavaksi helposti juuri sen feedin, joka sinua kiinnostaa. Jos sisustussuunnitelmat eivät innosta tai askarteluvinkit tulevat korvista, voit aivan hyvin skipata ne ja lukea vain edelleen Riisa no Nippon-matskua – nyt vain uudessa osoitteessa.

Facebookissa Riisa no Nippon palvelee yhä Japani-aiheissa osoitteessa: www.facebook.com/riisanonippon
Riisa.netin oman Facebook-sivun taas löydät osoitteesta: www.facebook.com/riisa.net


Toivottavasti te kaikki lukijat seuraatte kirjoituksiani siis tästä lähtien tuolla toisen blogin puolella ja kenties löydätte sieltä jopa jotain ihan uudenlaistakin luettavaa.


Nähdään uudessa osoitteessa!

www.riisa.net

P.S. Riisa no Nippon -blogi säilyy täällä Bloggerin puolella yhä luettavana, ja vanhat vaihto-aikaiset postaukseni löytyvät ainoastaan täältä Bloggerin puolella. Uutta sisältöä tänne ei kuitenkaan enää tule, vaan blogi päivittyy siis ainoastaan Riisa.netissä.

Ei kommentteja: